Stebuklas\vegetarystė\savaitė

Šio įrašo tema -Stebuklas. Kodėl? Nes gyvenime įvyksta milijonai stebuklų. Tik mes patys nusprendžiame juos priimti į savo gyvenimus kaip laimę ar nelaimę. Jų pilna kiekvienoje dienoje, šiandien, rytoj, buvo net vakar, o gal prieš minutę?
Kaip ir sakiau, mes pasirenkame juos patys, ar jų mums reikia ar ne.
Šios savaitės pradžia man parodė, kad stebuklai nutinka kai turi viltį, o svarbiausia mažiausiai to tikiesi. Ši savaitė man parodė, kad, kad ir kas nutiktų, mes tikime savimi ir parodome pasauliui, kas yra geriausia. O kiekviena akimirka gali virsti į didžiausią laimę. Ne mes turime tikėtis iš kitų, bet pradėti nuo savęs. Kai padarai gerą darbą, pasidaro labai gerą širdyje. Tik..daryk gerą darbą ir nesigirk kitiems. Nes taip pavirsi į garbėtrošką. Pabandyk ir pajausi kaip gerą...
...................................................................................................................................
O dabar vegetarystė. Nuo vasario 8 dienos pradėjau vegetarystės gyvenimo būdą. Nuo 8 dienos nevalgau mėsos, nevalgau nužudytų gyvūnų, kurie kažkadą turėjo savo gyvenimą, bet juos paėmė ir išskrodė, o mums patiekė ant stalų. Dabar nuo mėsos mane net pykina ir tuo džiaugiuosi. 
Valgau daug riešutų, daržovių, vaisių, pieno produktų, žuvies (nors ji irgi buvo gyva), košes ir t.t. Galvoju apie vegetarinių patiekalų gamybą. Tačiau mėsos mano valgiaraštyje nebeliko. Ją mažinau visą Sausio mėnesį ir žiūrėjau ar organizmui nedarau žalos. Ką gi, jos nebuvo tad dabar jau beveik savaitė kaip aš vegetarė. Ir tuo nepaprastai džiaugiuosi. Ir dar, mes ne mėsos norime, o jos skonio. 

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „life“

Komentarai

Rašyti komentarą

Populiarūs įrašai