2017 m. Balandžio 21 d. 17:14 h

Tikrai, tiek daug visko per visą tą laiką, kol nerašiau pasikeitė. Tik negalėčiau teigti, kad vien į blogą, ne tikrai, ne. Aišku buvo visko, bet kaip matot esu sveika, rašau jums ir be galo gyva.:)))

Praeitą savaitę parašiau 2 standartizuotus testus, dar liko vienas.  Laukia dar be galė testų mokykloje. Bet manau, kaip nors juos išgyvensiu.  Juk iki vasaros liko tiek nedaug! 
Pirmasis dalykas kuris manęs vis dar nepalieka ramybėje, tai "Saulėlydžio" saga. (Suprantu dabar prie ekrano raukotės ir galvojate "Jei jau visai su galva bloga, ar ką?") Bet pabaigusi visą sagą prieš dvi savaites dar vis negaliu atsigauti. Tas filmas tikrai mane sukretė, aišku gerąją prasme. Paklausiusi šiandien "A thousand years" dainos dar labiau apie viską pradėjau galvoti. Peržiūrėjusi visus vaizdus... Kokia yra skausminga, bet kartu ir laiminga meilė. Apie tai jau kalbėjau praeitame įrašė, bet tikrai jei ir jums kirba tokios mintis, parašykit man į komentarus.  Realiai žinau, kad šita saga yra sukurta prieš daugelį (nu gal ir nelabai?) metų. Tačiau pagaliau suprantu, kas TADA dėjosi žmonių galvose.

Tad atleiskit, jei sugadinau jūsų brangų laiką, tačiau tikrai noriu išgirsti jūsų nuomonę. Ar tikrai su manimi viskas gerai? Turiu omeny, tą , kad visas tas filmas man vis dar sukasi tiek galvoje, tiek kasdieniniame gyvenime.
https://www.youtube.com/watch?v=ZJSeyG_DrkY
Susijęs vaizdas

Komentarai

Populiarūs įrašai